söndag 2 maj 2010

Söndag kväll




Jaha, så är det söndag igen...och maj har det blivit. Helt otroligt så FORT det går !?! Snart är det sommar och sol...får vi hoppas!




I morse klev jag upp och fixade i ordning 3 st smörgåstårtor som skulle till Mia´s mamma, som fyller 65 år idag - grattis!!!

Sedan fick vi finbesök ifrån Eskilstuna: Vår valp Betsy, som vi inte träffat sedan hon åkte härifrån i höstas...de skulle åka till Söderhamn och passade på att passera hos oss. :-) Hon var så lik mor sin. Och även om de säger att hundar inte ska känna igen varandra så är jag 100% säker att Kajsa känner igen sina valpar. Hade det varit en annan tik som kommit in på vår gård hade hon ALDRIG betett sig som hon gjorde. Hon sprang ner, undersökte henne från nos till svans, fostrade henne lite, och lekte som aldrig förr - så härligt att se! Ja, Tuffla var ju också glad att se henne så klart, men hon är ju glad i alla, vilket Kajsa ju INTE är!?! Ja, det var ett kärt återseende. <3>

Sedan bar det av till Norrtälje där Felicia och hennes kör hade en liten redovisning av sin LA-resa. Kul att se bilderna och höra dem berätta om alla människor de mött.

Hem, fixa en lasagne och sedan tillbaka till N-e för att hämta upp Felicia, som dansat, och sedan hem och äta. Ja, jag åt faktiskt av lasagnen...den var god.

Nu har jag spenderat flera timmar vid datorn och med näsan i bokföringsprogrammet. Var ganska enkelt att deklarerar firman, bara jag kom på hur jag skulle göra i programmet, så fixade det det mesta själv...resultatet? Ja, det såg inte så lysande ut...*haha* men kanske beror på att firman bara funnits i 3½ månader i detta bokslut + att jag gjort en del inköp , som t ex laptop, kontorstol, digitalkamera...och lite andra småinvesteringar som man måste göra då man startar upp. Vi får hoppas att resultatet blir bättre nästa år! ;-)

Hade velat hinna träffa lilla Harry idag också, men det fanns ingen tid. Kanske bli i morgon, då är barnen lediga, jag har ju butiken öppen mellan 15-18, och sedan ska vi iväg och träna, tjejerna och jag - härligt!!!
Kram kram