måndag 27 september 2010

Sommaren är över och hösten är här!

Oj, här har det varit tyst väldigt länge nu, tycker ni inte?
I lördags var jag på AUDITION !!!
Ja, jag "råkade" söka till "Mästerkock Sverige" och blev inbjuden till audition. Tänkte att det skulle passa mig att vara med i detta program så jag tackade ja till att komma. Man skulle ta med sig en klar maträtt, så jag kokade kräftsoppa och gjorde tunnbrödchips med västerbotten ost och timjan. Åkte dit så jag var där ca 30 min innan det skulle börja och hamnade som nr 18 i kön.
Spännande! Blev snabbt kompis med de som stod runt mig och vi höll ihop hela dagen. Superkul!
Vi fick gå in 6 åt gången till "juryn" där vi fick presentera oss, tala om vad vi gjort och sedan gick de runt och smakade och ställde frågor osv.
Efter 3 grupper fick man vet aom man var ett "kanske" till nästa dag eller inte. I min grupp gick bara 2 vidare till "Kanske"-kategorin, och jag var inte en av dem. Men jag är supernöjd med att jag åkte dit och faktiskt visade upp mig och min mat! Och jag tror inte att det berodde på vare sig maten eller mig, utan att jag var i en väldigt överrepresenterad grupp...var väldigt många 40+are där och de verkade leta efter en viss sammansättning av grupp, och där fick väl inte plats hur många såna som jag som helst helt enkelt. Men det var en otroligt rolig dag i mitt liv!

I kväll har jag och dottern F varit på vårt första KiBox-pass på F&S - vilket härligt, superjobbigt och inspirerande pass! Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle dö, men det var verkligen super kul !!! Svetten lackade och vi kämpade på bra tycker jag. Lär ju kännas i morgon och övermorgon...

kramen